Over ons

Na een volledige loopbaan van 38 jaar als onderofficier  bij Defensie ben ik sinds 1 januari 2020 gepensioneerd met de graad van Adjudant-majoor. 

In de eerste 11 jaar van mijn loopbaan klom ik op tot leidinggevende in de logistieke dienstverlening. Van in het begin was ik al geboeid door informatica. Ik had privaat reeds een computer nog voordat we deze op het werk ter beschikking gesteld kregen. Door deze passie was ik een actieve medewerker bij de invoering en uitrol van informaticamiddelen binnen de meertalige logistieke eenheden waar ik was tewerkgesteld.

In 1995 volgde ik een omscholing tot informaticus met zwaartepunt programmering. Daarna realiseerde ik de volledige digitalisering van alle administratieve taken binnen de eenheden waar ik deel van uitmaakte. Alle processen werden zoveel mogelijk gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Dit resulteerde steeds in een daling van de jaarlijkse werklast met duizenden manuren. Ik was tevens verantwoordelijk voor de netwerkinfrastructuur, de in plaats stelling van zowel hardware als software en voor de dagelijkse werking van de systemen.

Op de leeftijd van 56 jaar ben ik nu weliswaar gepensioneerd maar nog lang niet aan het einde van mijn passie en mijn kunnen. Het statuut van flexi-job laat me toe om me verder in te zetten en mijn gedrevenheid om te zetten in werklastvermindering en rendementsverhoging voor uw bedrijf.

Indien uw firma personeel mag inzetten in het flexi-job statuut en nood heeft aan op maat gemaakte programmatuur, een verbetering van uw digitale bedrijfsprocessen of een modernisering van uw website, contacteer me dan vrijblijvend voor een gesprek.

Marc Geurts