Na een volledige loopbaan van 38 jaar als onderofficier bij Defensie ben ik sinds 1 januari 2020 gepensioneerd met de graad van Adjudant-majoor.

In de eerste 11 jaar van mijn loopbaan klom ik op tot leidinggevende in de logistieke dienstverlening. Van in het begin was ik al geboeid door informatica. Ik had privaat reeds een computer lang voordat deze op de werkvloer werden ingevoerd. Door deze passie was ik een actieve medewerker bij de invoering en de uitrol van informaticamiddelen binnen de meertalige logistieke eenheden waar ik was tewerkgesteld.

In 1995 volgde ik een omscholing tot informaticus met zwaartepunt programmering. Daarna realiseerde ik waar mogelijk  de digitalisering en automatisatie van de administratieve taken binnen de eenheden waar ik deel van uitmaakte. Dit resulteerde steevast in een daling van de administratieve werklast met jaarlijks meerdere duizend werkuren. Ik was tevens verantwoordelijk voor de netwerkinfrastructuur, de in plaats stelling van zowel hardware als software en voor de dagelijkse werking van de systemen.

Alhoewel ondertussen gepensioneerd, ben ik nu nog lang niet aan het einde van mijn passie en mijn mogelijkheden. Het statuut van flexi-job laat me toe om me, onder de naam KREAWEB, verder in te zetten en mijn gedrevenheid om te vormen naar werklastvermindering en rendementsverhoging voor uw bedrijf. Indien uw firma personeel mag inzetten in het flexi-job statuut en nood heeft aan op maat gemaakte programmatuur, een verbetering van uw digitale bedrijfsprocessen of een modernisering van uw website, contacteer dan gerust KREAWEB vrijblijvend voor een gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Marc Geurts

KREAWEB

ADVIES

WEB DESIGN
E-COMMERCE
SEO

WEB DEVELOPMENT
FREELANCE

ICT TECHNIEK