SINT-HUBERTUSFEESTEN - Inschrijvingen

Deze volledig op maat gemaakte toepassing verzorgt de deelname aan de jaarlijks georganiseerde evenementen in het kader van de SINT-HUBERTUSFEESTEN te WIEMESMEER (ZUTENDAAL).
Nieuwe bezoekers kunnen zich registreren en bestaande gebruikers kunnen zich gewoon aanmelden.

Eens aangemeld kan men de reeds gedane boekingen raadplegen en ook nieuwe of bijkomende evenementen boeken door ze toe te voegen aan de persoonlijke winkelwagen. Op het einde kan men de geboekte evenementen afrekenen. Men ontvangt een e-mail ter bevestiging met uitgebreide praktische info aangaande de geboekte evenementen en tevens een uitnodiging tot betaling.

Dankzij deze toepassing gebeuren de boekingen van de jaarlijks georganiseerde evenementen nu volledig online. Bij deze toepassing lag de focus op het gebruiksgemak voor de bezoekers (klanten).

De doorgedreven kennis en vakbekwaamheid van KREAWEB maar vooral hun oog voor detail hebben onze website een heel ander uitzicht gegeven. Vooral het gebruiksvriendelijk maken van reserveringen en boekingen maar ook het opzoeken van informatie zijn schitterend geïmplementeerd. KREAWEB zorgt er ook voor dat het beheer van de site zeer gebruiksvriendelijk is en geen ondersteuning meer behoeft.
kreaweb webdesign
Eddy GEURTS
SINT-HUBERTUS SLIPJACHT VERENIGING