SINT-HUBERTUSFEESTEN WIEMESMEER (ZUTENDAAL)

Deze gesofisticeerde website:
  • is ontworpen met behulp van een Content Management System zodat de klant zelf zijn gegevens up-to-date kan houden zonder tussenkomst van de ontwerpers
  • ziet er steeds even goed uit, ongeacht de afmetingen van het apparaat waarop hij wordt getoond
  • is niet enkel snel maar ook nog beveiligd waarbij de beveiliging periodiek wordt gecontroleerd door de ontwerpers
  • bezit upload mogelijkheden voor multi-media bestanden zodat de klant zelf fotoalbums kan aanmaken en de videotheek kan beheren
De nadruk werd hier gelegd op het gebruiksgemak voor de betrokken vereningingen zodat ze zelf de dagelijkse werking van hun website in de hand hebben.

Als vereniging die een mooi cultuurhistorisch evenement organiseert, waar toch ieder jaar weer heel wat deelnemers te verwelkomen zijn, vonden we het prioritair om over een nieuwe aantrekkelijke website te beschikken.

De informatie die we voorheen via gedrukte media tot bij ons doelpubliek brachten werd reeds enkele jaren digitaal gebracht via een website. Maar wanneer het updaten van die website niet 100% soepel verloopt dan vormt dat al snel een excuus om de website niet up-to-date te houden.

We hebben gekozen voor een volledig nieuwe aanpak, een mooie vlotte front-end website met daarachter een compleet nieuwe inschrijvingsmodule en een beheersysteem voor leden, medewerkers en sympathisanten.

KREAWEB heeft de noden van de drie verschillende verenigingen goed in kaart gebracht en aan de hand daarvan een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing gebouwd. De vlotte samenwerking heeft zeker te maken met de IT kennis maar ook met de jarenlange ervaring als analist - informaticus van de zaakvoerder.